Vastuullisen kasvun käynnistys

Palvelu mahdollistaa vastuullisen kasvun johtamisen liiketoimintalähtöisesti, erityisesti pienissä ja keskisuurissa yrityksissä. Se auttaa viestimään vastuullisuudesta läpinäkyvästi ja lukuihin perustuen. Vastuullisuus muuttuu subjektiivisesta ja mutu-pohjaisesta ilmiöstä objektiivisesti tarkasteltaviksi ja johdettavaksi asioiksi.

Palvelun avulla tulet pureutumaan yrityksen nykytilan kannalta olennaisiin vastuullisuustoimiin. Työkalu auttaa yritystä siirtymään vastuullisuusteoissa pistemäisestä toiminnasta jatkuvan kehittymisen prosessiin, joka alkaa kytkeytyä myös yrityksen vastuullisen kasvun valmiuden kehittymiseen. Työkalun avulla kasvatat yrityksen resilienssikykyä ja tunnistat, missä asioissa tarvitsette ulkopuolista apua tai erillisiä investointeja. Saat myös hyvät valmiudet vastata kiristyvään ESG-raportointiin ja rahoittajien edellytyksiin.

Vastuullisen kasvun käynnistys perustuu tunnetuimpiin ESG- raportoinnin standardeihin (kuten GRI, SASB) sekä mm. pääomasijoittajien (FVCA) suosittelemiin vastuullisuusindikaattoreihin. Vastuullisen kasvun palvelulla tuot näkyväksi ja viestittäviksi yrityksen ESG-toimet sekä yrityksen kasvun ja kyvykkyyden kytkeytymisen vastuullisuuteen. Jokaiselle yritykselle luodaan oma mittaristo, joka kytkeytyy liiketoimintatilanteeseen mutta ottaa huomioon toimialan tyypilliset mittarit ja liiketoiminnan luonteen. Jatkossa tulemme tarjoamaan työkalun käyttäjille vertailutietoa oman vastuullisen kasvun tueksi.

Prosessi käynnistyy yrityksen kasvun ja liiketoiminnan ydinlukujen listaamisella. Sen jälkeen valitsemme ja kiinnitämme mittarit yhteistyössä asiakkaan kanssa kahdessa osallistavassa työpajassa. Työpajatyöskentelyn pohjalta viemme mitattavat asiat verkkotyökaluun ja luomme mittaristoversion 1.0.  

Tarjoamme palvelua nyt rajoitetulle joukolle pilottihinnalla 2 000 + alv 24%.  Asiakkaamme saavat käyttää työkalupalvelua ilman erillistä käyttömaksua vuoden 2023 ajan.

Ilmoita kiinnostuksesi saman tien, niin pääset mukaan ensimmäisten joukossa mittaamaan vastuullista kasvua!

*Hintaan lisätään alv 24%