Tiia Hamro-Drotz

Merkityksellistä on hyvinvointi kaikilla elämän osa-alueilla. Ihmisen kohdalla minulle se tarkoittaa: paremmin voivat ihmiset luovat paremman yhteiskunnan ja siten myös päivä päivältä yhä paremman maailman. 


Päästäksemme sinne tarvitsemme intoa ja inspiraatiota kasvuun, kehittymiseen ja uuden oppimiseen, niin yksilön kuin yritystenkin tasolla. Vastuullisen kasvun johtamiseen on sisään kirjoitettu jatkuva kehittymisen ja oppimisen ajatus. Miten asioita voi tehdä kestävämmin? Miten vastuullisuus ja kasvu kulkevat samalla positiivisella käyrällä? 

Nyt on aika ammentaa aikaisemmasta kohti vastuullisempaa kasvua! Tuon voimaa vuorovaikutukseen, ymmärrän miten osallistaa milleniaalit tai Z-sukupolvi, osaan lisätä avoimmuutta sekä sisäiseen että ulkoiseen viestintään ja tiedän miten toimia kun halutaan kasvaa oikeesti yhdessä. Mainittakoon vielä, että minulle oikeasti iloa tuottaa muiden auttaminen!

Yrittäjyys ja yritteliäisyys ovat minua ja aina yhdessä muiden kanssa. Opiskellessa oli NY-yritystoimintaa ja sen jälkeen opintojen ohessa erilaista osuuskuntatoimintaa. Olin nuorten yrittäjyystalo -valmentaja, joka oikeastaan toimi hyvänä saattajana kohti järjestökentää, jossa toimin järjestösihteerinä. Se, jos mikä on työtä pelkäämättömän paikka. Sitten olikin aika tarttua yrittäjän rooliin tosissaan. Omassa sometoimistossa riitti kasvun ja kehityksen paikkoja useaksi vuodeksi. Se oli näköalapaikka moneen asiakasyritykseen aina toiminimesta listattuihin korporaatioihin, mutta myös omiin vaikutusmahdollisuuksiin, hyvän työelämän ja vastuullisemman johtajuuden parissa. Se vahvisti tätä ajatusta, minkä parissa seuraavaksi haluan käyttää aikaa, työpanosta ja missä itse haluan kasvaa.