Vastuullisen kasvun johtamisen kick start pähkinänkuoressa

Vastuullisen kasvun Kick startissa tunnistetaan yrityksen tarpeet, valmius sekä voimavarat vastuullisen kasvun tekemiseen. Kick start koostuu kolmesta sprintistä. Sprintit rakentuvat kolmesta työskentelypäivästä, yrityskohtaisista kartoituksista sekä kunkin yrityksen omien strategisten tavoitteiden kirkastamisesta.

Työskentelyn tuloksena syntyy yrityskohtainen vastuullisen kasvun johtamisen suunnitelma, joka sisältää strategian ja työkirjan. 

Kukin sprintti pohjautuu yhteen kantavaan yrityskasvun ja yritysvastuullisuuden teemaan. Viikkotyöskentely käynnistetään maanantaisin yhteisissä valmennussessioissa. Työskentely jatkuu Howspace-alustalla ryhmänä, jossa myös kerätään yhteen havainnot kustakin teemasta viikon päätteeksi. 

Kolmannen sprintin päätteeksi syntyy kasvun johtamisen playbook. 

Pilottiryhmä käynnistyy toukokuun 2022 aikana. Tilaa lomakkeella lisätiedot, aikataulu ja kustannukset vastuullisen kasvun johtamisen kick startista.

Ilmoittaudu mukaan!

Kenelle vastuullisen kasvun kick start on tehty?

Toimitusjohtaja. Johtajille, joilla on halu ja motivaatio kasvaa tai jopa hyperkasvaa kestävästi.  

Hallituksen jäsen tai puheenjohtaja. Yrityksen päättäjille, joilla on ymmärrys ja kiinnostus vastuullisen liiketoiminnan kestävästä kehittämisestä. 

Osakkaille tai omistajille. Yrityksen omistajille, jotka ovat huomanneet, että vastuullisuus on liiketoiminnan elinehto, nyt ja tulevaisuudessa.

Vastuullisen kasvun ohjelmaan osallistujan kannattaa olla henkilö, joka työskentelee arjessanne konkreettisesti kestävyysmuutoksen sekä yrityksen kasvun parissa. Tässä vaiheessa sinun ei tarvitse tietää mitään vastuullisuudesta tai ESG:stä. Aloitamme alusta!